Wie ben ik

Hallo mijn naam is Dirk Stuer. In 2003 heb ik mijn praktijk opgestart De Innerlijke Levenskracht. Als gezondheidswerker heb ik in al die jaren al heel wat ervaringen opgebouwd in het ondersteunen en coachen van mensen. Verder heb ik allerlei  opleidingen genoten waarin ik mijzelf kon verdiepen en groeien. Malva-Therapie is daar een van en ligt mij nauw aan het hart. Ik vind het gewoon fantastisch dit werk te mogen uitdragen vanuit mijn gevoel, bewustzijn en liefde naar anderen toe. het geeft mij heel veel voldoening te zien hoe mensen terug in hun gevoel en kracht komen te staan.

Als gezondheidswerker Coach ik kinderen, tieners en volwassenen.

Gevolgde opleidingen

Zijnsgerichte ontwikkeling 

Emotional freedom Technics (EFT)

Malva Therapie

Massage therapeut

Zweedse massage

Hotstone massage

Balinese massage

Indische massage

VGL consulent (voeding, gezondheid & levenswijzen)

Natuurgeneeskundig gezondheidsadviseur

Voetreflexologie

IMG_0514

Regelmatig volg ik nog  bijscholingen om mijzelf nog meer te verdiepen. Vanaf 2015 verzorg ik ook de opleidingen voor Malva therapie te België. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging voor Malva therapeuten te Nederland. En naturopathica een wettig erkende beroepsvereniging te België.