Zweedse massage

We zijn er ons altijd niet van bewust maar ons lichaam krijgt heel wat te verduren. We zijn allen druk bezig met de invulling van ons leven. Waardoor we vergeten wat tijd te nemen voor ons zelf, hierdoor ontstaan stress en spanningen zijn we prikkelbaar of kunnen we moeilijk in slaap komen. 

Geef jezelf even een verdiende rustpauze en laat je verwennen door een heerlijke massage. Er zijn verschillende soorten massages die afgestemd worden op wensen en klachten. De meest gekozen massage is een algemene ontspanningsmassage. Je regelmatig laten masseren heeft een positieve invloed op ons zijn. Je wordt minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke ziektes die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans. Verder nemen ook psychische klachten als onrust en stress af of worden voorkomen.

massage_vrouw_voorhoofd_org

Een ontspanningsmassage Is een algemene massage waarbij we het lichaam met verschillende massage handgrepen tot een volledige ontspanning brengen. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van een plantaardige olie zodat de handen gemakkelijk over het huid glijden. De massagebewegingen worden langzaam en ritmisch uitgevoerd in de richting van het hart. Omdat zo de bloed en lymfe circulatie door heel het lichaam wordt bevorderd.