Gastenboek

Hartelijk welkom op het gastenboek van de Innerlijke levenskracht. Je kunt hier aangeven hoe een behandeling of massage hebt ervaren.

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.170.244 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
2 berichten.
Bart Bart uit Gent schreef op 8 september 2015 om 20:29
Ik zou willen zeggen dat ik helemaal overtuigd en geholpen ben geweest met deze energetische massages van Dirk. Ik voel een groot verschil en de energie van de kosmische schijfbehandeling werkt nog altijd door in mij . Voor iedereen die sceptisch staat tegenover deze therapie , zou ik willen zeggen : probeer het en je zal het echt voelen. Door de kosmische schijfbehandeling ben ik opnieuw meer mezelf geworden. Het is een hele speciale ervaring. Dank U Dirk ! .
Ik zou willen zeggen dat ik helemaal overtuigd en geholpen ben geweest met deze energetische massages van Dirk. Ik voel een groot verschil en de energie van de kosmische schijfbehandeling werkt nog altijd door in mij . Voor iedereen die sceptisch staat tegenover deze therapie , zou ik willen zeggen : probeer het en je zal het echt voelen. Door de kosmische schijfbehandeling ben ik opnieuw meer mezelf geworden. Het is een hele speciale ervaring. Dank U Dirk ! .... Sluiten
Lieve Lieve uit Evergem schreef op 23 juni 2015 om 09:44
Dag Dirk, Eerst en vooral proficiat met je mooie website. Bedankt voor de goede zorgen met de malva therapie. Ik heb hier een hele goede ervaring met gehad. Iedereen zou ik het aanraden om dit samen met de traditionele geneeskunde toe te passen. Mvg. Lieve Ernalsteen.
Dag Dirk, Eerst en vooral proficiat met je mooie website. Bedankt voor de goede zorgen met de malva therapie. Ik heb hier een hele goede ervaring met gehad. Iedereen zou ik het aanraden om dit samen met de traditionele geneeskunde toe te passen. Mvg. Lieve Ernalsteen.... Sluiten