Hot-stone massage

kent een eeuwen oude traditie. Ze was reeds gekend in Engeland, “Stonehenge” En in de Griekse en romeinse badhuizen. In Azie en India werden De stenen gebruikt voor het voorkomen van ziekten. Daar was de hot-stone de voorloper van de acupunctuur.

 

Hot stone_1199x800

De hot-stone massage is een heel bijzondere belevenis van welbehagen. Een totale ontspanning voor de huid. Waarbij lichaam en geest Centraal staan. Het hele lichaam wordt bij de massage betrokken. Bij de hot-stone massage wordt gebruik gemaakt van basalt stenen. Deze worden opgewarmd tot een temperatuur van 40 tot 45°. Terwijl sommige stenen op het lichaam liggen en hun warmte afgeven, wordt Het lichaam gemasseerd met warme stenen.

Hot-Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe relaxatie. Het geeft een zalig ontspannend effect. De mix van warmte en aroma's vergroot het gevoel van welzijn. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, is het een krachtige en diepe massage. Hot-Stone massage is dan ook zowel bij mannen als bij vrouwen erg geliefd.