Alba package

Massage tafel Alba Package

Technische gegevens:

  • Lengte 180 cm / 210 cm met hoofdsteun
  • Breedte 70 cm
  • Hoogte: 62 - 92 cm (10 posities om de 3.2 cm)
  • Gewicht massage tafel: 15.9 kg (70 cm)
  • Max draag gewicht: 200 kg
  • Plooibare afmetingen: 90 x 70 x 18 cm
  • Dynamisch gewicht : 450 kg
  • Statische druk : 1400 kg

portable-massage-table-options-comfort-foam-5-475x450

Triple Stabilo is een systeem waarbij het tafelblad met drie paar poten wordt ondersteund. De tafel die met een dergelijk systeem is uitgerust, behoudt de stabiliteit van het hele oppervlak en buigt niet, zelfs niet bij hoge drukken. De Triple Stabilo-technologie is ontwikkeld met het oog op massagetherapeuten, voor wie extreme en betrouwbare stabiliteit van de tafel de hoogste prioriteit heeft. Voordelen van het systeem: stabiliteit van het gehele tafeloppervlak, zelfs bij zeer hoge drukken en belastingen (bijv. patiënten met obesitas) 450 kg gegarandeerde tafelweerstand tegen belasting Extreme weerstand tegen horizontale en verticale bewegingen.

De tafel is uitermate geschikt voor sportmassage, kiné, manuele therapie enz...  Het is een tafel van hoge kwaliteit, plooibaar in 2 delen. Het onderstel bestaat uit een stevige constructie van beukenhout (gelakt) standerd zijn er 3 vinyl kleuren waaruit men kan kiezen. De tafel heeft een mooi afwerking en heeft 3 jaar garantie op de constructie en 1 jaar op de vinyl.

Klik hier... om de externe accessoires te bekijken

Massagetafel Alba pakket
Houten constructie, 5 cm comfort, 2D-ergo externe hoofdsteun en armsteun vooraan
680 €
1

Vinyl Flex is het innovatieve weefsel op PVC-basis dat exclusief voor Habys tafels wordt geproduceerd. Dankzij de juiste componenten, moderne technologie en gebruik van een speciale beschermlaag, het materiaal wordt gekenmerkt door een hoge weerstand tegen oliën. Vinyl Flex heeft ook meer flexibiliteit, is niet brandbaar en bevat geen schadelijke ftalaten. Hoge scheurweerstand. 

Keuze uit  standard vinyl flex kleuren: door met je cursor op de afbeeldingte staan komt de kleurcode zichtbaar

vinyl-flex-33vinyl-flex-23vinyl-flex-22