Gilles de La Tourette

Het Tourette Syndroom (TS) wordt gekenmerkt door ongewenste bewegingen en geluiden die men 'tics' noemt. De bewegingstics kunnen elk lichaamsdeel treffen en de geluidstics kunnen variëren van keelschrapen en snuiven tot het ongewild luidkeels roepen van woorden en zinnen. 

Aura healing & La Tourette

Een aura kan men verdelen in 6 lagen die elk hun functie hebben. Het worden ook wel voertuigen genoemd omdat de ziel hier gebruik van kan maken. Je hebt een lichaam en daaromheen bevinden zich de zes auralagen. Een aura is voor de meeste mensen niet zichtbaar met het oog, toch kan men door kirlian fotografie een aura waarnemen. Deze aura lagen hebben elk een bepaalde functie.  

De 6 Aura lagen

  1. Astrale lichaam
  2. Mentaal lichaam
  3. Accro voertuig
  4. Reïncarnatie voertuig
  5. Acceptatie voertuig
  6. Coördinatie voertuig

Een storing in één van de voertuigen

Het coördinatievoertuig houd alle etherlichamen op zijn juiste plaats wanneer dit niet goed werkt kan het gebeuren dat je aura of enkele lagen hiervan gaan wapperen. Als het accrovoertuig te veel naar buiten zou komen  kan men last hebben van het syndroom van Gilles de la Tourette. Door energetisch te gaan werken op de aura wordt deze storing opgeheven waardoor tics verminderen of ophouden te bestaan.